Club de Tennis les Fonts

El Club de Tennis Les Fonts es va fundar l’any 1956 com un espai on pares i fills poguessin fer esport i relacionar-se. Va començar sent un Club d’estiueig on famílies d’arreu del poble es trobaven per celebrar tot tipus de festes: Concerts, concursos de disfresses, jornades esportives, jocs olímpics… i encara avui es pot gaudir d’aquests bons moments.
Amb els anys, el CLub ha anat creixent i adequant les seves instal·lacions a la demanda social del moment. És per aquest motiu que, en els darrers anys, el Club Tennis Les Fonts ha vist crèixer notablement el seu nombre de socis arribant a superar els 500. Com a Club esportiu, els esports de raqueta, tennis i frontó van ser juntament amb el hockey sala els més venerats del moment en les dècades del 70, 80 i 90.
En l’any 2005 el pàdel ha estat l’esport que més es practica, arribant a tenir 3 equips femenins i 2 masculins a la lliga comarcal. I com que és un Club de famílies i per famílies, també s’ofereixen altres activitats com el campus d’estiu, que és un dels atractius més consolidats que es desenvolupa any rere any.
El Club de Tennis Les Fonts, tot i ser un Club “petit”, ha estat sempre un lloc molt familiar on encara a dia d’avui segueixen participant diferents generacions de socis fundadors.
Elena Lara · Presidència
Toni Forrellat · Vicepresidència

Gestió del Club

Secretaria

Toni Díaz

Àrea Esports

Toni Forrellat
Dani Gutierrez

Àrea Social

Alícia Galy
Elena Lara

Àrea Econòmica

Toni Díaz
Susanna Rodríguez

Àrea Informàtica

José Acedo
Txema Duran

Manteniment

Gonzalo Lara
Alvaro Molinuevo
Xavi Soldevila