SERVEIS

CLUB DE TENNIS LES FONTS

 
 
 
 

Els Esports

El Club de Tennis Les Fonts es practiquen diferents esports sempre a l’aire lliure i en alguns casos es fan competicions amb altres clubs.

  • Hockey un dels esports més destacats dins del club i que ens ha permès ser coneguts com a entitat. Actualment tenim un conveni de col·laboració amb el Club Linia 22 H.C.
  • Tennis s’ofereixen classes de tennis per a diferents categories (nens i adults).
  • Pàdel també s’ofereixen classes de pàdel, esport que té molts adeptes entre els nostres socis. S'organitzen tornejos durant l’any així com equips que juguen la lliga interclubs.
 
 

El Restaurant

El Club de Tennis Les Fonts disposa d'un servei de bar restaurant per a dinars i sopars per a grups de fins a 60 persones. S'ofereixen menús diaris, barbacoa, entrepans, tapes i aperitius…

 
 
 

El Xalet

El Club de Tennis Les Fonts disposa d'un recinte equipat amb un equip de música, connexió a internet mitjançant WiFi i neveres per mantenir la beguda ben fresca, a on es poden fer festes privades, aniversaris, comunions i batejos. Per reserves enviar mail aquí

 
 
 
 

Campus d'Estiu

Ja fa més de 20 anys que durant el mes de Juliol i Setembre s'organitza a les nostres instal·lacions (entre les diverses instal·lacions comptem amb una piscina recreativa) el Campus d'Estiu per a nens i nenes de 3 a 16 anys. Està dirigit per l'Ernest Bosch, qui compta amb una gran experiència en la coordinació d’equips de treball.