43 Torneig Hockey Sala Les Fonts – Dissabte 8 de Setembre


Tornem a ser aquiiiiiiiiii…. després d’uns anys de parèntesi hem volgut tornar a organitzar el Torneig del Hockey del Club Tennis Les Fonts. Un torneig amb una tradició de fa més de 40 anys. Qui no recorda els noms d’alguns equips mítics del torneig : amaranthus, sincotheca, boca’s, lamelulos, malaques-Q, tomàquets…i d’altres de la casa com els sultans of hockey o els stick strike. En categoria femenina tampoc ens quedaven curts : les penkaires, les pahjares, les blue turtles, … un torneig ple de diversió jugant a hockey, perquè a més es feia el sopar amb concurs i la gran festa del frontón, on s’allargava fins a altes hores de la matinada… quins records!

Ara tens l’oportunitat de rememorar aquella època sense perdre de vista tots els anys que han passat. Amb l’objectiu de retrobar-te amb la gent i passar un dia divertit practicant el hockey tot fent unes rises.

Si vols passar-t’ho bé, no t’ho pots perdre!!!

T’esperem Dissabte 8 de Setembre!!!

En el següent formulari us podeu inscriure al torneig. Data límit 5 de Setembre !!!!